Asiakastarina

Case Alma Media: Identiteetin- ja Pääsynhallinta

Asiakkaan tunnistaminen. Se on ensimmäinen askel, kun halutaan tehdä ilmaiskäyttäjistä tilaajia ja kääntää vuorovaikutussuhteet liiketoiminnaksi.

Mitä teimme?

  • API Development
  • Lean
  • Integration
  • CIAM

"Houstonilla on laaja käytännön kokemus IAM-ratkaisujen rakentamisesta usean brändin medialiiketoimintaympäristöissä"

Simo Syrjänen
CTO Alma Media

Digitalisaatio on muuttanut media-alan tuotteet kuten sanomalehdet, videovuokraamojen elokuvat ja kirjakauppojen kirjat verkkopalveluiksi. Nykyään kulutamme uutisia mobiilisovellusten kautta, vuokraamme elokuvia suoratoistopalveluista ja saamme treffi-illan reseptit suoraan puhelimeemme..

Mutta mukavuus tuo mukanaan myös haasteita. Jokainen vuorovaikutus digitaalisessa mediapalvelussa edellyttää tiliä, ja jokainen tili vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan. Asiakas tarvitsee satoja salasanoja ja mediaorganisaatiot lukemattomia tietokantamerkintöjä, pyrkiessään tutustumaan asiakkaisiinsa.

Monibrändisten mediayhtiöiden – erityisesti niiden, jotka ovat osallistuneet yritysjärjestelyihin – asiakkaiden tunnistaminen eri järjestelmissä on vielä monimutkaisempaa. Erilaiset kirjautumissivut, erityyppiset tunnistautumistavat sekä sekavat käyttäjä- ja yritysasiakastietokannat tekevät brändiuskollisuuden rakentamisen ja tehokkaan vuorovaikutussuhteen asiakkaiden kanssa lähes mahdottomaksi.

Okta-kumppanimme tuella olemme luoneet oppaan tärkeimmistä identiteettiongelmista, joita monibrändiset mediayritykset kohtaavat digitaalisella aikakaudella ja miten ne voidaan ratkaista.

Oktan Auth0 -CIAM-ratkaisu eroaa kilpailijoista tarjoamalla valmiita ja täysin toimivia identiteetin- ja pääsynhallinta -ominaisuuksia, joita voidaan käyttää minimaalisella konfigurointityöllä.

50% säästö markkinoilletuloajassa Auth0:n avulla.

Alma Media, joka oli jo pitkään tottunut ketterään toteutukseen, pyysi meitä toimittamaan tehokkaita työkaluja ja menetelmiä tiukalla budjetilla ja aikataululla ilman, että käyttöönotolla olisi vaikutusta asiakasvirtoihin. Neljässä kuukaudessa toimitimme täysin käyttökelpoisen IAM-ratkaisun, joka kattaa Alma Median laajan brändiverkoston.

Haluatko lisätietoja?

Lataa e-kirja (PDF)

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

Jarkko Puumalainen

Senior Account Manager+358 40 031 6801jarkko.puumalainen@houston-inc.com